20 februari 2016

Afscheid Jasper de Jong

Na bijna negen jaar raadslidmaatschap heeft de gemeenteraad op donderdag 18 februari 2016 afscheid genomen van Jasper de Jong. In aanwezigheid van onder meer zijn vrouw Angeline, kinderen, kleinkinderen en enkele broers werd van verschillende kanten waardering uitgesproken voor de manier waarop Jasper als raadslid functioneerde.

Burgemeester Augusteijn typeerde Jasper als een veelzijdig persoon met een gedegen inbreng en een verbindend vermogen binnen het geheel van de raad. Het vertrek van een ervaren en ondernemend raadslid als Jasper is volgens de burgemeester een forse aderlating voor de gemeenteraad. Namens de fractie sprak Arjan Meerkerk zijn dank uit richting Jasper voor de plezierige samenwerking, ondernemende houding en uitstekende rol die Jasper daarmee binnen de fractie vervulde.

Tot slot sprak Jasper zelf woorden van dank uit richting college, griffie, fractie en alle overige raadsleden. Zijn vertrek noemde hij helaas noodzakelijk vanwege de toegenomen werkzaamheden in het bedrijf en de wens om voldoende tijd vrij te kunnen maken voor zijn gezin en familie. Jasper gaf aan terug te kunnen zien op een leerzame en boeiende periode waarin veel bereikt is op allerlei terreinen.

Na de raadsvergadering sprak oud- wethouder Letterie op persoonlijke titel nog enkele woorden tot het scheidend raadslid.

U kunt hier de raadsvergadering naluisteren.

Bekijk ook de foto's van het afscheid.

{snippets_43}