28 september 2017

Arjan Meerkerk opnieuw lijsttrekker SGP

De leden van de SGP-kiesvereniging hebben op dinsdag 26 september Arjan Meerkerk (34) opnieuw benoemd als lijsttrekker. De leden namen hiermee de voordracht van het bestuur over met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op D.V. woensdag 21 maart 2018. 

Arjan Meerkerk heeft vanaf 2006 zitting in de gemeenteraad. Vanaf 2010 is hij een van de vaste voorzitters in De Ontmoeting en Het Debat. Arjan wordt gezien als een deskundig en betrokken raadslid, die het debat niet schuwt, maar ook bijdraagt aan goede onderlinge verhoudingen. Arjan is op dit moment fractievoorzitter en was ook in 2014 lijsttrekker voor de SGP. De partij steeg toen van drie naar vier zetels. In het dagelijks leven is Arjan onderwijsadviseur bij Driestar educatief. 

Wethouder Theo Boerman (58) stelt zich opnieuw beschikbaar als kandidaat voor het wethouderschap. Al bijna 12 jaar levert hij als wethouder (en daarvoor vele jaren als raadslid) een bijdrage aan het bestuur van onze gemeente. Op dit moment beheert hij onder anderen de portefeuilles financiën, openbare ruimte en onderwijs. 

Het SGP-bestuur presenteert binnenkort de volledige kandidatenlijst. De inmiddels samengestelde campagnecommissie (bestaande uit diverse jonge mensen) bereidt zich voor op de komende gemeenteraadsverkiezingen.