16 januari 2021

Blij maar toch weer zorgen!

Enige tijd geleden heeft raadslid Arie van den Berg vragen gesteld bij vernielingen door jongelui bij de voetbalkooi bij HKC in Boven-Hardinxveld. Wij waren blij met de aanpak van onze burgemeester en het feit dat de ouders van de jeugdigen zelf de vernielingen door hun kroost melden en zij ook de eventuele schade zouden vergoeden.

Als we echter zien en horen wat er in Boven-Hardinxveld tijdens de jaarwisseling is gebeurd, geeft dat SGP weer de nodige zorgen. We weten nog niet de exacte schade, maar hopen dat de ouders van de jeugdigen die dit deden en een politieoptreden als nu nodig maakte ook nu het voortouw nemen.

Als in ons dorp ME optredens moeten gaan plaatsvinden is dat toch echt zorgelijk en hebben wij als ouders nog een hele taak! De gestelde vragen met beantwoording en de links naar de diverse krantenartikelen vindt u hieronder.

Beantwoording vragen SGP inzake vandalisme en vernielingen voetbalkooi

Burgemeester Heijkoop ontvangt jongeren betrokken bij vernielingen | Het Kompas Hardinxveld-Giessendam | Nieuws uit de regio (hetkompashardinxveld-giessendam.nl)

Het Kompas Hardinxveld - Onrustige jaarwisseling, politie grijpt in (hetkompashardinxveld-giessendam.nl)