21 maart 2014

Definitieve uitslag 2014 gemeenteraadsverkiezingen.

Uit de definitieve verkiezingsuitslag blijkt dat de voorlopige uitslag, ook de definitieve uitslag is. Een verheugend resultaat voor de SGP. Waarvoor wij nogmaals na de Heere God, al onze kiezers die ons het vertrouwen gaven hartelijk willen bedanken.

Onderstaand kunt u het "Proces Verbaal vaststelling uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2014 HardinxveldGiessendam" downloaden, hierin kunt u o.a. ook zien de voorkeursstemmen per kandidaat.

 

 

Mogelijke hertelling:

Zaterdag 22 maart 2014 wordt om 11.00 uur een extra raadsvergadering in het gemeentehuis gehouden over de verkiezingsuitslag. De raad vergadert dan over het verzoek van de ChristenUnie om een hertelling van de stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. De ChristenUnie geeft aan dit verzoek te doen met het oog op zorgvuldigheid. De verschillen in stemmenaantallen bleken namelijk zeer klein te zijn.

De bijeenkomst over de betekenis van de verkiezingen van zaterdagochtend gaat hierdoor dus niet door.

De aanvankelijk geplande bijeenkomst over de betekenis van de verkiezingsuitslag schuift hierdoor door naar maandagavond 24 maart. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in de raadzaal van het gemeentehuis.