13 maart 2014

Goed om te weten voor u gaat stemmen!

De dag van de gemeenteraadsverkiezingen komt steeds dichterbij. U kunt/mag D.V. wo. 19 maart 2014 vanaf 7.30 uur tot  21.00 uur uw stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Naast uw stem kunt u ook stemmen voor maximaal 2 andere personen. Dat moet dan wel gelijktijdig gebeuren als u zelf gaat stemmen. Behalve dat u zelf uw stempas en identiteitsbewijs mee moet nemen, moet u dat ook voor die maximaal twee andere personen.

U mag uiteraard een kopie van de identiteitsbewijzen meenemen. Een identiteitsbewijs is bijvoorbeeld een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Ze mogen zelfs 5 jaar verlopen zijn. De persoon waarvan u een stempas meekrijgt moet op de achterkant van de stempas een handtekening zetten bij “Mijn handtekening”. U zelf moet tekenen bij “Handtekening van gemachtigde”. Op de achterkant van de stempas moet ook uw naam, adres en woonplaats worden ingevuld. 

Wij doen een oproep aan u allen om op lijst 3 van de SGP te stemmen. Mogelijk was u dat altijd al gewend, maar wellicht zijn er anderen die twijfelen. De SGP is een partij waarop u aan kunt. Een betrouwbare, gedegen en principiële partij. Uw steun waard dus! De vorige maal kwam de SGP 15 stemmen te kort voor een vierde zetel. U kunt nu het verschil maken. Mag de SGP deze keer (opnieuw) op uw stem rekenen?U  mag stemmen in alle stemlokalen van de gemeente. Het hoeft dus niet perse op het stemlokaal dat op uw stempas staat.

Heeft u geen vervoer? Geen nood wij regelen het voor u, stuur een mail naar: hardinxveld-giessendam@sgp.nl of bel 06 - 54 77 18 11.

 

Hieronder vindt u een overzicht van alle stemlocaties in onze gemeente.

  1. Trouwzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1;
  2. De Ducdalf, Scheldestraat 1;
  3. OSG “Willem de Zwijgercollege”, Bellefleur 8;
  4. School “De Zevenster”, Tonneband 22;
  5. Kerkgebouw Gereformeerde Gemeente, Buitendams 118;
  6. Gereformeerde Kerk, Stationsstraat 20;
  7. School “de Driemaster”, Jacobsweer;
  8. Verzorgingstehuis “Pedaja”, ingang Wieling;
  9. De Ichtusschool, ingang Florenweer;
  10. Muziekvereniging EMS, Sluisweg 67E;
  11. Kerk Hersteld Hervormde Gemeente, Nassaustraat;
  12. Verzorgingstehuis “De Lange Wei Atrium”, Rembrandthof 85;
  13. Hervormd Kerkcentrum, ingang Paulus Potterstraat 20;
  14. Gereformeerde Kerk, ingang W. Droststraat.