10 september 2012

Impressie van een paar weken campagnevoeren i.v.m. Tweede Kamerverkiezingen.

Dat de SGP geregeld op de markt staat wist u waarschijnlijk al, ook in het weekend van 7 en 8 september j.l. stond de SGP weer op de markt, 7 september als enige partij in Boven-Hardinxveld en 8 september met de andere politieke partijen op de verkiezingsmarkt in Beneden-Hardinxveld. De focus lag deze keer uiteraard op de verkiezingen  voor de Tweede Kamer. Hoewel uiteraard de plaatselijke issues niet onderbelicht bleven.

Ook de SGP in Hardinxveld-Giessendam is de achterliggende weken weer druk bezig geweest met de verkiezingscampagne, zo werd o.a. heel Hardinxveld-Giessendam voorzien van de prachtige SGP  folder, hulde aan alle bezorgers die daar weer belangeloos hun tijd aan spendeerden. Bedankt hiervoor!

Verder werden er door 2 steunfractieleden een avond verkiezingsposters geplakt in verschillende plaatsen in de provincie Noord-Brabant waar geen SGP kiesvereniging aanwezig is, o.a. in Oudenbosch, Oud Gastel, Rucphen, St. Willibrord, Sprundel en omliggende plaatsen. Het was een lange avond maar zeker de moeite waard. Aan het einde van de avond waren ca. 30 verkiezingsborden in o.a. de genoemde plaatsen van het SGP oranje voorzien.

We beseffen als SGP heel goed dat we de uitslag van de verkiezingen niet kunnen maken, maar uiteindelijk moeten wij wel doen wat onze hand vindt om te doen, in het besef dat uiteindelijk wat er ook gebeurt de Heere regeert en Hij altijd het laatste woord heeft.