26 april 2017

Koninklijke onderscheiding voor oud SGP- raadslid Jasper de Jong

 

Vandaag is Jasper de Jong Koninklijk onderscheiden vanwege zijn inzet voor de gemeenschap van Hardinxveld-Giessendam en mensen elders in de wereld. Hierbij gaat het concreet om de activiteiten als voormalig bestuurslid en vicevoorzitter van de Koningin Wilhelminaschool, activiteiten voor de stichting Woord en Daad en zijn raadslidmaatschap in onze gemeente. Jasper is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vermeldenswaard is  dat Jasper sinds kort ook deel uit maakt van het bestuur van de plaatselijke SGP- kiesvereniging.

Ook onze burgemeester Dirk Heijkoop viert vandaag zijn 50e verjaardag. Het kennismaken en het vieren van deze verjaardag is mede als dekmantel gebruikt om Jasper naar het gemeentehuis te krijgen. Jasper reageerde zeer beduusd toen hij in de gaten kreeg dat hij voor iets anders het gemeentehuis binnenstapte,mede omdat hij zijn vrouw, (klein)kinderen, broer en zus zag zitten. De opzet was dus geslaagd en de onderscheiding kwam als een grote verrassing voor Jasper. Wij feliciteren hem, samen met vrouw, (klein)kinderen en verdere familieleden van harte met deze onderscheiding en wensen hem ook voor de toekomst van harte Gods zegen toe.

Naast Jasper werden nog een vijftal andere mensen onderscheiden in Hardinxveld-Giessendam. Het betreft mevrouw Klop-Vogel en de heren Biemans, Biesheuvel, Dreschler en Sluimer. Ook hen feliciteren wij van harte!