13 mei 2016

Ledenwerfactie 2016

 

Dit jaar is er zowel plaatselijk als landelijk een ledenwerfactie van start gegaan met als doel meer mensen bij de SGP te betrekken. Deze keer met een lekkere verrassing voor elk 10e lid, maar ook leden die 3 nieuwe leden aanbrengen krijgen een lekkere verrassing. Op zaterdag 30 april hebben Hans vogel als plv. voorzitter van de kiesvereniging en Cees Lock als voorzitter van de PR commissie het 10e nieuwe lid verrast met een lekkere SGP taart en een mooi boek. De gelukkige was de 22-jarige Johan de Jong.

We hopen dat er dit jaar in navolging van Johan nog heel veel nieuwe leden zich aanmelden en dat we dit jaar nog heel wat taarten kunnen uitdelen.

 

We stelden Johan gelijk een aantal vragen:


Wie is Johan de Jong eigenlijk, vertel eens iets over jezelf?

Ik ben 22 jaar oud en kom ik uit een gezin van vader, moeder, 4 broers en 2 zussen. In het dagelijkse leven werk ik als beginnend boekhouder bij BOP administraties in Hardinxveld (naast de rijschool Nederveen). Kerkelijk ben ik aangesloten bij de Oud Gereformeerde gemeente in Nederland aan de Buitendams in Hardinxveld. 

Waarom ben je lid van de SGP geworden?

Naast de gedachten om de SGP te steunen doormiddel van mijn lidmaatschap, gebruik ik dit kanaal ook om op de hoogte te blijven van actuele zaken rondom de plaatselijke politiek. 

Wat heeft het lidmaatschap van de SGP voor meerwaarde voor jou?

Hierdoor ben ik beter op de hoogte wat de SGP binnen de plaatselijke politiek te bieden heeft. Welke besluitvormingen ze nemen en ect. 

Heb je nog tips voor de plaatselijke kiesvereniging om nog meer jongeren bij de partij te betrekken?

Zeker. Gebruik de lijnen die je hebt. Bestaande leden hebben waarschijnlijk ook familie, kennissen of vrienden die in Hardinxveld wonen en daarom opgeroepen kunnen worden om lid te worden van de SGP.