9 maart 2018

SGP op bezoek bij oud en jong!

 

Afgelopen woensdag 7 maart was de SGP te gast bij het woonzorgcentrum Pedaja en de Peulenhof. Tijdens het koffiemoment ‘s morgens hielden lijsttrekker Arjan Meerkerk en wethouder Theo Boerman een kort statement met het oog op de komende verkiezingen. Welke zaken zijn al goed voor elkaar in Hardinxveld-Giessendam. Maar ook, hoe houden we het goed voor elkaar? En hoe blijven we goed met, en voor elkaar?

Ouderen gaven ook aan dat er veel goede dingen gebeuren in de zorg, en dat er veel dingen goed voor elkaar zijn in de zorg. Maar met de toekomst voor ogen zullen er zeker verbeteringen moeten komen. De SGP hoopt zich daar de komende jaren, ook in Hardinxveld-Giessendam, voor in te zetten! Goede zorg voor jong en oud is niet voor niets één van de speerpunten van onze partij!

Rond het middaguur brachten we tevens een bezoek aan basisschool de Koningin Wilhelminaschool. Daar hebben we de leerlingen een zakje chips, mentos en een kleurplaat of puzzel meegegeven.

Met deze puzzel of kleurplaat is een SuperGaaf Prijsje te winnen! Als de kinderen de puzzel of kleurplaat inleveren op de ‘SGP-kinderboerderij’ op zaterdag 17 maart dan ontvangen zij een SuperGaaf Prijsje!

 

Bekijk ook ons fotoboek voor foto's van deze bezoeken.

 

Bezoek Pedaja en Peulenhof

 

 

Bezoek Willhelminaschool

 

Geen kleurplaat gehad? Geen probleem! Je kunt hem hieronder downloaden