25 maart 2014

Super Gave Puzzel groot succes!

Afgelopen zaterdag bezocht SGP-lijsttrekker Arjan Meerkerk de winnaars van de Super  Gave Puzzel die in de huis-aan-huisfolder stond. Uit de ruim 40 inzendingen werden 10 adressen getrokken die de gelukkige winnaars waren van de tompoezen-actie.

De winnaars reageerden spontaan en enthousiast op het bezoek en de heerlijke verrassing die ze aangeboden kregen. Winnende kinderen reageerden met: “U bent die meneer van die poster!”, doelend daarmee op onze verkiezingsposter. Bij iedere adres werd de lijsttrekker uitbundig gefeliciteerd. Uiteraard waren er ook gelijk weer waardevolle gesprekken over de verkiezingsuitslag. Mooi om te horen hoe de verkiezingen leven onder de mensen en hoe de mensen meeleven met de politici. Op deze manier kregen we als SGP een hart onder de riem gestoken, ook na de mooie uitslag voor de partij.

Overigens gaat voor de SGP de campagne gewoon door, zo hopen we ook dit jaar weer 2x op beide markten te staan, zowel in Boven- als Beneden – Hardinxveld. Daarnaast hopen wij u via de website en sociale media op de hoogte te houden van de actualiteiten in de Hardinxveldse politiek en de inbreng van de SGP.

Kijk voor foto's in ons fotoboek>>